Boczniaki w panierce
Źródło: https://www.mecooks.pl/dania-bezmiesne/boczniaki-w-panierce/
Boczniaki to bogate w białko, kwas foliowy i witaminy grzyby, których kapelusze kształtem przypominają muszlę ostrygi. Mają różnorodną kolorystykę i spotkać można je w kolorze popielatym, brązowym, białym, beżu, odcieniach niebieskiego oraz fioletu. Kapelusze młodych boczniaków są miękkie, natomiast starsze okazy mają nieco twardszy i sprężysty miąższ. W środowisku naturalnym grzyby te rosną w skupiskach… The post Boczniaki w panierce appeared first on MeCooks...
Najnowsze przepisy
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 6
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 11
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 19
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 12
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 17
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 34
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 61
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 64
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 67
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 92
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 608
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 532
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 509
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 451
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 416
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 409
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 406
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 286
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 279
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 277









































