Boczniaki w panierce
Źródło: https://www.mecooks.pl/dania-bezmiesne/boczniaki-w-panierce/
Boczniaki to bogate w białko, kwas foliowy i witaminy grzyby, których kapelusze kształtem przypominają muszlę ostrygi. Mają różnorodną kolorystykę i spotkać można je w kolorze popielatym, brązowym, białym, beżu, odcieniach niebieskiego oraz fioletu. Kapelusze młodych boczniaków są miękkie, natomiast starsze okazy mają nieco twardszy i sprężysty miąższ. W środowisku naturalnym grzyby te rosną w skupiskach… The post Boczniaki w panierce appeared first on MeCooks...
Najnowsze przepisy
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 6
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 9
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 16
Przez lata robiłam różne deski przekąsek, ale ta deska... ⇖ 11
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 13
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 59
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 60
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 66
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 92
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 572
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 502
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 485
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 414
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 386
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 381
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 371
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 255
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 250
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 249









































