Boczniakowy katsudon

Danie kuchni japońskiej. Ogólnie jest to miska ryżu z różnymi dodatkami, z których najważniejszym jest panierowany kotlet pocięty w paski, dlatego specjalnie w tym celu wyhodowałem kilka gigantycznych boczniaków.Katsu po japońsku oznacza wygrać , dlatego tradycyjnie, to danie jada się przed ważnym egzaminem.Składniki:- duży boczniak- mąka- płatki kukurydziane- ryż-...
Najnowsze przepisy
Tropikalne cold brew, wspomnienie lata w szklance Smak,... ⇖ 13
Bardzo smaczny i zdrowy syrop z czarnego bzu z małą... ⇖ 66
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 15
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 21
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 69
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 21
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 55
Idealnie byłoby, gdyby danie było z makaronem lolli, ale... ⇖ 81
Rzepak to odmiana kapusty, więc skoro kultowym daniem są... ⇖ 92
Wiosna to młode warzywa. W tym kultowe młode ziemniaki i... ⇖ 101
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1438
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 759
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 631
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 542
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 507
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 453
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 452
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 442