Najnowsze przepisy
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 20
Kiełbasa z cebulą i papryką z patelniProste, swojskie... ⇖ 17
Kapusta z kiełbasą i paprykąGotowana kapusta z ulubioną... ⇖ 6
Botwinka kiszona w kefirze
Botwinka kiszona w kefirze. Uwielbiam wszelkie kiszonki. Kiszenie to najzdrowszy i najprostszy sposób konserwowania warzyw. Kiszone warzywa po lekkim zakwaszeniu w solance można jeść po 3-4 dniach kiszenia. Tym razem botwinkę zakisiłam nie w solance, a w kefirze. Można też … Czytaj dalej → The post Botwinka kiszona w kefirze appeared first on Damsko-męskie spojrzenie na...
Przepisy z bloga
Skrzydełka pieczone w air fryer w temp. 180 stopni C przez... ⇖ 50
Pieczarki faszerowane mięsem i marchewką pieczone w air... ⇖ 51
Zupa z pstrąga z mleczkiem kokosowym i curry w 15 minut i... ⇖ 46
Domowe pieczywo w 30 minut. W Niemczech tzw. Eckbrötchen.... ⇖ 75