Botwinka kiszona w maślance
Źródło: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2019/06/botwinka-kiszona-w-maslance.html
Poczatek lata to oczywiscie czas chlodnikow! Uwielbiam te podawane na zimno warzywne zupy. W naszym domu podajemy roznego rodzaju chlodniki, poczawszy od tego klasycznego litewskiego, a na hiszpanskim gazpacho konczac. Natomiast dzis zapraszam Was po przepis na podstawowy skladnik naszego ulubionego chlodnika. Jest nim wlasnie botwinka kiszona w maslance. Oczywiscie do przygotowania chlodnika moze...
Najnowsze przepisy
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 12
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 14
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 19
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 69
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 63
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 69
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 75
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 84
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 70
Jesienny sernik dyniowyJesienny sernik dyniowy - prosty... ⇖ 81
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 84
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 79
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 98
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 151
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3015
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2152
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1491
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 702
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 675
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 675
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































