Bratkartofle

1 kg ziemniaków100 g boczku wędzonego1 cebula2 łyżki smalcuprzyprawy - sól , pieprz biały , majeranekZiemniaki gotujemy przez około 30 minut w mundurka ( powinny być lekko miękkie ale nie twarde ) po czym odcedzamy i pozostawiamy do wystudzenia . Gdy ziemniaki ostygną obieramy je ze skórki tak jednak by nie uszkodzić struktury ziemniaka . I przeciskamy...
Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 4
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 16
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 11
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 18
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 21
Przepisy z bloga
1 kg tulipów ze skrzydełek1 łyżeczka pieprzu białego1... ⇖ 101
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 129
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2091
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 319
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 307
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 270