Brokuł panierowany
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/07/broku-panierowany.html
1 brokułjajka do panierowanakilka kropel maggibułka tarta do panierowanamargaryna (Palma z murzynkiem) do smażeniaBrokuły gotujemy 5 minut we wrzącej wodzie z dodatkiem szczypty cukru i soli . Po ugotowaniu odcedzamy i przelewamy zimna woda . Pozostawiamy do całkowitego wystygnięcia .Następnie panierujemy w rozbełtanym jajku z kilkoma kroplami maggi oraz w bułce tartej .Opanierowana brokuł smażymy na roztopionej margarynie na złoty kolor .Gotową brokułe podajemy jako dodatek do...
Najnowsze przepisy
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 6
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 10
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 17
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 15
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 42
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 41
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 711
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 567
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 262
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 256
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 212









































