Brokuł panierowany

1 brokułjajka do panierowanakilka kropel maggibułka tarta do panierowanamargaryna (Palma z murzynkiem) do smażeniaBrokuły gotujemy 5 minut we wrzącej wodzie z dodatkiem szczypty cukru i soli . Po ugotowaniu odcedzamy i przelewamy zimna woda . Pozostawiamy do całkowitego wystygnięcia .Następnie panierujemy w rozbełtanym jajku z kilkoma kroplami maggi oraz w bułce tartej .Opanierowana brokuł smażymy na roztopionej margarynie na złoty kolor .Gotową brokułe podajemy jako dodatek do...
Najnowsze przepisy
Fasolka szparagowa to jeden z tych skarbów późnej wiosny... ⇖ 16
Gelato Mokka(Ninja Creami NC300EU)Wyobraź sobie poranek w... ⇖ 11
Fit Skyrnik na Zimno(*SERIA FIT*)Wyobraź sobie deser,... ⇖ 14
Banalnie prosta, smaczna i pełnowartościowa pieczona... ⇖ 18
Szybkie ciasto z jabłkami ze słoika Powiedzieć to jest... ⇖ 17
Przepisy z bloga
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 126
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1826
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 281
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 239
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 237
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 184
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 181
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 178
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 157