Brokuł panierowany
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/07/broku-panierowany.html
1 brokułjajka do panierowanakilka kropel maggibułka tarta do panierowanamargaryna (Palma z murzynkiem) do smażeniaBrokuły gotujemy 5 minut we wrzącej wodzie z dodatkiem szczypty cukru i soli . Po ugotowaniu odcedzamy i przelewamy zimna woda . Pozostawiamy do całkowitego wystygnięcia .Następnie panierujemy w rozbełtanym jajku z kilkoma kroplami maggi oraz w bułce tartej .Opanierowana brokuł smażymy na roztopionej margarynie na złoty kolor .Gotową brokułe podajemy jako dodatek do...
Najnowsze przepisy
Przepis na filet z kurczaka po hawajsku. Soczyste mięso,... ⇖ 7
Sałatka z pieczonych buraków i rukoli to jedna z tych, do... ⇖ 15
Jak zostaje nam udko z kurczaka czy skrzydło z indyka po... ⇖ 18
Domowe pierniczki – chrupiące po upieczeniu, miękkie i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 43
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 44
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 792
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 683
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 661
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 400
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 321
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 305









































