Brokuł panierowany

1 brokułjajka do panierowanakilka kropel maggibułka tarta do panierowanamargaryna (Palma z murzynkiem) do smażeniaBrokuły gotujemy 5 minut we wrzącej wodzie z dodatkiem szczypty cukru i soli . Po ugotowaniu odcedzamy i przelewamy zimna woda . Pozostawiamy do całkowitego wystygnięcia .Następnie panierujemy w rozbełtanym jajku z kilkoma kroplami maggi oraz w bułce tartej .Opanierowana brokuł smażymy na roztopionej margarynie na złoty kolor .Gotową brokułe podajemy jako dodatek do...
Najnowsze przepisy
Thanksgiving has always been my favorite holiday, filled... ⇖ 3
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 4
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 6
Prosta i pyszna, jak zrobiłam ją pierwszy raz nie mogłam... ⇖ 8
Thanksgiving is one of my favorite times of the year.... ⇖ 10
Kolagen to najobficiej występujące białko w organizmie... ⇖ 14
Przepisy z bloga
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 19
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 832
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 357
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 341
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 331
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 268