Brokuł panierowany

1 brokułjajka do panierowanakilka kropel maggibułka tarta do panierowanamargaryna (Palma z murzynkiem) do smażeniaBrokuły gotujemy 5 minut we wrzącej wodzie z dodatkiem szczypty cukru i soli . Po ugotowaniu odcedzamy i przelewamy zimna woda . Pozostawiamy do całkowitego wystygnięcia .Następnie panierujemy w rozbełtanym jajku z kilkoma kroplami maggi oraz w bułce tartej .Opanierowana brokuł smażymy na roztopionej margarynie na złoty kolor .Gotową brokułe podajemy jako dodatek do...
Najnowsze przepisy
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 4
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 10
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 17
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 12
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 11
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 16
Przepisy z bloga
1 kg tulipów ze skrzydełek1 łyżeczka pieprzu białego1... ⇖ 101
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 duża cebula2 łyżki... ⇖ 129
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2062
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 338
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 306
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 295
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 265
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 257
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 213