Brokuł panierowany
Źródło: https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/07/broku-panierowany.html
1 brokułjajka do panierowanakilka kropel maggibułka tarta do panierowanamargaryna (Palma z murzynkiem) do smażeniaBrokuły gotujemy 5 minut we wrzącej wodzie z dodatkiem szczypty cukru i soli . Po ugotowaniu odcedzamy i przelewamy zimna woda . Pozostawiamy do całkowitego wystygnięcia .Następnie panierujemy w rozbełtanym jajku z kilkoma kroplami maggi oraz w bułce tartej .Opanierowana brokuł smażymy na roztopionej margarynie na złoty kolor .Gotową brokułe podajemy jako dodatek do...
Najnowsze przepisy
Sos koperkowy do ryby to klasyka kuchni domowej, która... ⇖ 15
Błyskawiczny Majonez Mleczny Ten domowy majonez mleczny z... ⇖ 11
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 17
Ciasto Czekoladowe Bez Mąki to idealny deser dla osób,... ⇖ 19
Ten przepis na ciasto z kawową pianką i kajmakiem to... ⇖ 35
Przepisy z bloga
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 46
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 50
200 g tuńczyka4 ogórki konserwowe3 jajka ugotowane na... ⇖ 103
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1709
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1070
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 881
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 846
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 784
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 482
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 413









































