Brukselka zapiekana w masie serowo-jajecznej

Dziś zapraszam Was na przepis, w którym główną rolę odgrywa … Artykuł Brukselka zapiekana w masie serowo-jajecznej pochodzi z serwisu La grande piccola cuoca | Włochy od kuchni.
Najnowsze przepisy
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 7
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 11
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jesień pachnie śliwkami, cynamonem i świeżo upieczonym... ⇖ 47
Pulpeciki z drobiu to jedno z tych dań, które zawsze się... ⇖ 44
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 59
Dorsz to jedna z tych ryb, które doskonale wpisują się w... ⇖ 49
Wielkanoc to idealna okazja, by wprowadzić do menu coś... ⇖ 169
Wielkanoc to czas pełen aromatów, rodzinnych spotkań... ⇖ 157
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 760
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 296
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 246
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 181
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 176