Brukselka zapiekana w masie serowo-jajecznej

Dziś zapraszam Was na przepis, w którym główną rolę odgrywa … Artykuł Brukselka zapiekana w masie serowo-jajecznej pochodzi z serwisu La grande piccola cuoca | Włochy od kuchni.
Najnowsze przepisy
Kolagen to najobficiej występujące białko w organizmie... ⇖ 6
Kotlet wieprzowy z dodatkiem sera żółtego i jajka... ⇖ 12
Rabarbar pojawia się w sklepach i na straganach wcześnie... ⇖ 16
Wątróbka drobiowa w sosie miodowo-musztardowym to danie,... ⇖ 12
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 12
Uwielbiam kuchnię pełną wyrazistych smaków i aromatów,... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Jesień to czas, gdy aromaty cynamonu, pieczonych jabłek,... ⇖ 26
Jesień pachnie śliwkami, cynamonem i świeżo upieczonym... ⇖ 51
Pulpeciki z drobiu to jedno z tych dań, które zawsze się... ⇖ 47
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 62
Dorsz to jedna z tych ryb, które doskonale wpisują się w... ⇖ 53
Wielkanoc to idealna okazja, by wprowadzić do menu coś... ⇖ 176
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 831
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 356
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 328
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 328
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 267