Bruschetta z grzybami

Kuchnię włoską lubię najbardziej, ale to nic oryginalnego, kto jej nie lubi. Jest świeża, pełna zapachów, ale jednocześnie prosta i bezpretensjonalna. Uwielbiam przywiązanie Włochów do ich rodzimej kuchni i jedzenia, nie uleganie modom i trendom. Tak jak mama i babcia gotowały, tak gotują córki i żony, i to jest to jedyne właściwie gotowanie. Wystarczy zmienić jeden...
Najnowsze przepisy
Thanksgiving is such a magical time, isn’t it? I can... ⇖ 1
Thanksgiving is truly one of my favorite times of the year!... ⇖ 6
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 9
Oh, let me tell you, there’s something just magical about... ⇖ 13
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 9
There’s just something about *cute Thanksgiving cupcakes*... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 544
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 493
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 576
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 485
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 457
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 523
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 559
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 507
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 563
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 839
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 391
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 366
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 351
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 287