Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 2
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 8
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 5
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 4
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 12
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 12
SERNIK Z DŻEMEM I CIASTEM KAKAOWYMDzień dobry. Zapraszam... ⇖ 16
Bryzol drobiowy
Bryzol to świetny pomysł na smaczny obiad. Siekane lub mielone mięso panierowane w mące podane z podsmażoną cebulką i pieczarkami. Bryzol w czasach PRL-u był przygotowywany zazwyczaj z mięsa wołowego lub wieprzowego. Ale w wersji drobiowej jest równie smaczny.4 porcje450 gramów mięsa drobiowego(filet lub uda z kurczaka bez skóry i kości)sólpieprz1 łyżeczka słodkiej...
Przepisy z bloga
Pyszne risotto z zielonymi warzywami doprawione aksamitnym... ⇖ 254
Smaczna i efektowna przystawka na świąteczne śniadanie.... ⇖ 563
Niezwykle kremowe przepyszne kaszotto z warzywami. Mega... ⇖ 310
Wspaniały dodatek do obiadu jak i do dań z grilla. Pełna... ⇖ 306
Zupa powstała na totalnym spontanie według mojego... ⇖ 398
Pieczone w piekarniku mega chrupiące za sprawą panierki... ⇖ 2343
Pieczeń ze schabu z boczkiem i jabłkiem to propozycja na... ⇖ 408