Bryzol wołowy
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/bryzol-wolowy/
Danie prosto z PRL-u czyli bryzol. Jest to proste danie w formie kotletów, które przygotować można z mięsa mielonego lub z mięsa siekanego, zarówno wołowiny jak i z wieprzowiny. Mięso po zmieleniu lub posiekaniu doprawia się podstawowymi tylko przyprawami czyli solą oraz pieprzem, dodaje do masy mięsnej jajko, wyrabia i formuje w kulki, które obtacza… The post Bryzol wołowy appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 8
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 9
Kremowy, jednogarnkowy strogonow z indyka – aromatyczne... ⇖ 15
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 42
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 46
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 52
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 84
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 87
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 803
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 742
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 678
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 419
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 329
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 319









































