Bryzol wołowy
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/bryzol-wolowy/
Danie prosto z PRL-u czyli bryzol. Jest to proste danie w formie kotletów, które przygotować można z mięsa mielonego lub z mięsa siekanego, zarówno wołowiny jak i z wieprzowiny. Mięso po zmieleniu lub posiekaniu doprawia się podstawowymi tylko przyprawami czyli solą oraz pieprzem, dodaje do masy mięsnej jajko, wyrabia i formuje w kulki, które obtacza… The post Bryzol wołowy appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka z kurczakiem, kuskusem perłowym, jajkiem,... ⇖ 15
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 14
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 9
To jedna z tych sałatek, które robią się niemal same.... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 47
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 50
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 52
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 84
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 89
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1399
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1046
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 871
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 839
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 770
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 394









































