Bryzol wołowy
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/bryzol-wolowy/
Danie prosto z PRL-u czyli bryzol. Jest to proste danie w formie kotletów, które przygotować można z mięsa mielonego lub z mięsa siekanego, zarówno wołowiny jak i z wieprzowiny. Mięso po zmieleniu lub posiekaniu doprawia się podstawowymi tylko przyprawami czyli solą oraz pieprzem, dodaje do masy mięsnej jajko, wyrabia i formuje w kulki, które obtacza… The post Bryzol wołowy appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 18
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 12
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 19
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 23
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 48
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 81
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 714
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 567
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 262
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 256
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 213









































