Bryzol wołowy
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/bryzol-wolowy/
Danie prosto z PRL-u czyli bryzol. Jest to proste danie w formie kotletów, które przygotować można z mięsa mielonego lub z mięsa siekanego, zarówno wołowiny jak i z wieprzowiny. Mięso po zmieleniu lub posiekaniu doprawia się podstawowymi tylko przyprawami czyli solą oraz pieprzem, dodaje do masy mięsnej jajko, wyrabia i formuje w kulki, które obtacza… The post Bryzol wołowy appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 19
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 16
Przepis na filet z kurczaka po hawajsku. Soczyste mięso,... ⇖ 16
Gdy za oknem aura sprzyja tylko chorobom trzeba jakoś się... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 38
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 45
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 51
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 83
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 86
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 796
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 704
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 671
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 405
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 323
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 309









































