Bryzol wołowy
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/bryzol-wolowy/
Danie prosto z PRL-u czyli bryzol. Jest to proste danie w formie kotletów, które przygotować można z mięsa mielonego lub z mięsa siekanego, zarówno wołowiny jak i z wieprzowiny. Mięso po zmieleniu lub posiekaniu doprawia się podstawowymi tylko przyprawami czyli solą oraz pieprzem, dodaje do masy mięsnej jajko, wyrabia i formuje w kulki, które obtacza… The post Bryzol wołowy appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 5
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 7
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 20
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 20
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 39
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 70
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 72
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 73
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 98
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1742
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1075
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 689
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 599
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 582
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 546
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 477
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 473
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 453









































