Bryzol wołowy
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/bryzol-wolowy/
Danie prosto z PRL-u czyli bryzol. Jest to proste danie w formie kotletów, które przygotować można z mięsa mielonego lub z mięsa siekanego, zarówno wołowiny jak i z wieprzowiny. Mięso po zmieleniu lub posiekaniu doprawia się podstawowymi tylko przyprawami czyli solą oraz pieprzem, dodaje do masy mięsnej jajko, wyrabia i formuje w kulki, które obtacza… The post Bryzol wołowy appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Sylwestrowy drink z żurawiną to propozycja na spokojny... ⇖ 5
Delikatna, puszysta i pełna smaku focaccia z dodatkiem... ⇖ 7
Kentucky Gold – prosty domowy sos, który pasuje do wielu... ⇖ 13
Ta warstwowa sałatka na Sylwestra jest nieziemska! Lubię... ⇖ 20
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 52
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 65
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 72
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 77
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 82
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3781
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2346
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1682
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 944
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 915
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 852
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 805









































