Bryzol wołowy
Źródło: https://www.mecooks.pl/mieso/bryzol-wolowy/
Danie prosto z PRL-u czyli bryzol. Jest to proste danie w formie kotletów, które przygotować można z mięsa mielonego lub z mięsa siekanego, zarówno wołowiny jak i z wieprzowiny. Mięso po zmieleniu lub posiekaniu doprawia się podstawowymi tylko przyprawami czyli solą oraz pieprzem, dodaje do masy mięsnej jajko, wyrabia i formuje w kulki, które obtacza… The post Bryzol wołowy appeared first on MeCooks Blog.
Najnowsze przepisy
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 7
Kotlety mielone z brokułem to proste, szybkie i wyjątkowo... ⇖ 8
Przepis na aromatyczny barszcz z pieczonych buraków.... ⇖ 13
Ciasto metrowiec z cappuccino Kto z nas nie zna przepisu... ⇖ 20
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 17
Pyszny obiad? kolacja? czy może śniadanie? jak wolicie... ⇖ 11
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 1
Przepisy z bloga
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 56
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 57
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 63
Maślane drożdżówki z serem ricotta i figami to wytrawny... ⇖ 91
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 404
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 306
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 298
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 245
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 193
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 178
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 156
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 126









































