Bryzol z pieczarkami i cebulą

Bryzol lub stek jak kto woli, to kawalek poledwicy wolowej obsmazony i podany z pieczarkami i cebulka. Pysznie, szybko i nie ma sie tutaj co nie udac! Poledwica wolowa to mieso, ktore idealnie nadaje sie do krotkiej obrobki. To ostatnie 2 kawalki zdobycznej poledwicy wolowej i zamienilam je w danie, ktore panowalo w niemal kazdej restauracji w czasach PRL-u.
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 16
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 134
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 753
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 758
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 672
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 754
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 743
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 893
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 823
Marchew to bardzo zdrowe warzywko, powinno zatem jak... ⇖ 653
Dzisiaj zapraszam na placki ziemniaczane w wydaniu... ⇖ 724
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204