Bryzol z pieczarkami i cebulą

Bryzol lub stek jak kto woli, to kawalek poledwicy wolowej obsmazony i podany z pieczarkami i cebulka. Pysznie, szybko i nie ma sie tutaj co nie udac! Poledwica wolowa to mieso, ktore idealnie nadaje sie do krotkiej obrobki. To ostatnie 2 kawalki zdobycznej poledwicy wolowej i zamienilam je w danie, ktore panowalo w niemal kazdej restauracji w czasach PRL-u.
Najnowsze przepisy
Klasyk do kanapek i obiadu: cienkie plasterki ogórka +... ⇖ 11
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 32
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 64
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 728
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 736
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 654
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 737
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 723
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 872
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 803
Marchew to bardzo zdrowe warzywko, powinno zatem jak... ⇖ 633
Dzisiaj zapraszam na placki ziemniaczane w wydaniu... ⇖ 699
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 195
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 116
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 81
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 69
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 64