Najnowsze przepisy
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 16
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 16
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 22
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 12
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 18
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 16
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 20
brzoskwiniowa Szeherezada
skladniki na biszkopt:70 g maki orkiszowej lub pszennej40 g maki ziemniaczanej4 jajka (bialka oddzielone od zoltek)120 g cukru wykonanie:Bialka ubijamy na sztywno. Dodajemy stopniowo cukier a nastepnie zoltka. Do ubitej masy dodajemy przesiana make orkiszowa lub pszenna oraz make ziemniaczana. i mieszamy szpatulka. Ciasto przekladamy do foremki (ok.21x25cm) wylozonej papierem do pieczenia, samo dn...
Przepisy z bloga
składniki:1 słoik selera konserwowego1 puszka ananasa1... ⇖ 44
składniki na ciasto na rurki:500 g mąki250 g masła,... ⇖ 1474
składniki:120 g świeżego szpinaku125 ml oleju3 jajka150... ⇖ 135
składniki na ciasto kruche:200 g mąki80 g cukru pudru70 g... ⇖ 56