BRZOSKWINIOWIEC. NA CZEKOLADOWYM BISZKOPCIE

Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego budyniu i galaretka z brzoskwiniami - to proste, mięciutkie, delikatne i aromatyczne ciasto.Składniki biszkopt czekoladowy: (blaszka 24 xm x 24 cm)3 jajka80 g cukru60 g mąki1 łyżka kakao2 łyżki olejuJajka ubijamy z cukrem na puszystą masę (około 10 minut na średnich obrotach miksera). Do ubitych do białości jajek dodajemy przesianą i wymieszaną z kakao mąkę. Robimy to na 3 x delikatnie mieszając. Na koniec dodajemy olej i...
Najnowsze przepisy
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 7
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 10
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 16
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 20
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na bardzo dobre kruche ciasto z budyniem i... ⇖ 85
O kruchych ciastkach chyba nie trzeba dużo mówić na... ⇖ 71
Powiem krótko: prosty, pyszny, ekspresowy wypiek. Muffinki... ⇖ 58
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 617
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2085
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 345
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 317
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 304
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 266