BUŁECZKI Z CHEDDAREM Z DIPEM Z AWOKADO
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2013/03/8-march-2013.html
8 March, 2013Jeszcze dwa dni temu świeciło słońce i wiosna kusiła za oknami.Na moich zdjęciach jest bardzo słonecznie, to wspomnienie tamtych dni, może one dodadzą trochę blasku dzisiejszej zimowej, śniegowej aurze.Wtedy właśnie wymyśliłam coś zielonego, lekkiego i świeżego.Błyskawiczne, świeże bułeczki z cheddarem, a do nich orzeźwiający marokański dip z awokado, według...
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 12
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 15
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 14
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 15
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 9
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 560
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 518
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 605
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 501
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 491
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 541
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 583
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 537
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 584
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 343
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 254
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 200
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 160
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 150
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 144
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 66
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 60
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 56









































