Bułka francuska z masłem czosnkowym

1 bułka francuska ( około 1/2 kg )MASŁO CZOSNKOWE2 kostki masła ( każda po 200 g )1 /2 pęczek koperku posiekanegovegeta4 ząbki czosnkuBardzo miękkie masło przekładamy do miski dodajemy koperek i przeciśnięty przez praskę czosnek , doprawiamy do smaku vegetą ( ja daję mała łyżkę )Gdy masło jest gotowe smarujemy każda kromkę bułki...
Najnowsze przepisy
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 9
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 13
wpis sponsorowanyPlanowanie słodkości na przyjęcie to... ⇖ 23
Szybkie placuszki z wykorzystaniem mąki jaglanej oraz... ⇖ 16
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 16
Przepisy z bloga
1 opakowanie ciasta francuskiego (około 375 g)100 g... ⇖ 121
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 768
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 311
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 267
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 191
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 190