Buraczki na ciepło
Źródło: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2014/01/buraczki-na-ciepo.html
Dzisiaj wracam do klasycznej kuchni, do dania typowego dla polskiej kuchni, przepisu na tak zwana jarzynke do miesa. Buraczek, warzywo, ktore jest dostepne przez caly rok, ale wraca do kulinarnych las...
Najnowsze przepisy
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 7
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 8
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 21
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 15
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 8
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 56
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 56
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 64
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 60
Jesienny sernik dyniowyJesienny sernik dyniowy - prosty... ⇖ 70
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 68
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 67
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 89
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 138
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 100
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 561
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 475
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 470
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 395
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 371
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 360
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 234








































