Najnowsze przepisy
Błyskawiczne proteinowe pancakes od Pan Shaky, które w... ⇖ 16
Pieczony pasztet z warzyw i owoców to danie jarskie do... ⇖ 17
Barszcz Biały (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 20
Co jak co ale nie ma jak swojskie wyroby byłam ostatnio u... ⇖ 18
Buraczki na ciepło

Buraczki na ciepłoBuraczki na ciepło, na maśle, zabielane śmietaną, z odrobiną cukru i soku z cytryny to doskonały dodatek do mięs, szczególnie do kotletów mielonych. Przygotowanie ich jest bardzo łatwe. Jesienią, kiedy buraki są najsmaczniejsze warto robić częściej sałatki z buraków.Składniki:4 średnie buraki2 czubate łyżki masła1/2 szklanki śmietany kwaśnej 18%łyżka płaska cukru łyżeczka soli pół łyżeczki pieprzu czarnego1 łyżka octu lub sok z 1/2 cytryny...
Przepisy z bloga
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 64
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 72
Sos tatarski można przyrządzić z różnymi składnikami,... ⇖ 153
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 37
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3353
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1829
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1245
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1240
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1111
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 947
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 770
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 729
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 628
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 612