Buraczki tarte do obiadu

Nasze ulubione, tradycyjne, choc nieco musielismy „od cukrzyc”.Skladniki:500 g buraczkow podluznych4 lyzki oleju z pestek winogronocet ryzowyksylitolsol, pieprzPrzygotowanie:Buraczki myjemy, kazde z osobna owijamy w folie aluminiowa, pieczemy 80 min w temperaturze 180°C. Studzimy, obieramy i scieramy na tarce o duzych oczkach.Dodajemy olej, do smaku doprawiamy octem, ksylitolem, sola i pieprz...
Najnowsze przepisy
Jajka to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w... ⇖ 9
Składniki: recipe: ziemniaki około 1 kg, olej rzepakowy 3... ⇖ 12
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 12
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 16
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 16
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 64
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 60
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 64
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 49
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2126
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 328
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 326
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 277