Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 5
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 38
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 35
Buraczki z gruszką i nektarynką (do słoików)
Buraczki w kazdym wydaniu smakuja rewelacyjnie. To nasze ulubione warzywo, ktore podatne jest na nasze, kulinarne eksperymenty.Skladniki:1 kg czerwonych burakow4 twarde gruszki2 nektarynki100 ml oleju slonecznikowego100 ml octu cydrowego4 lyzki miodu lipowegosol i pieprzPrzygotowanie: Buraki pieczemy w 200°C 90-100 min. owiniete w folie aluminiowa. Studzimy obieramy i scieramy na tarce o d...
Przepisy z bloga
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 56
No, nie było mnie trochę, bo zachciało mi się skałek w... ⇖ 49
Ów kapuśniak jest niesamowicie aromatyczny i delikatny w... ⇖ 55
Cóż to była za uczta na tym talerzu. M, M, M! Sanah i... ⇖ 58