Buraczki z gruszką i nektarynką (do słoików)

Buraczki w kazdym wydaniu smakuja rewelacyjnie. To nasze ulubione warzywo, ktore podatne jest na nasze, kulinarne eksperymenty.Skladniki:1 kg czerwonych burakow4 twarde gruszki2 nektarynki100 ml oleju slonecznikowego100 ml octu cydrowego4 lyzki miodu lipowegosol i pieprzPrzygotowanie: Buraki pieczemy w 200°C 90-100 min. owiniete w folie aluminiowa. Studzimy obieramy i scieramy na tarce o d...
Najnowsze przepisy
There’s just something about *cute Thanksgiving cupcakes*... ⇖ 3
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 7
Ah, Thanksgiving! It’s that wonderful time of year when... ⇖ 7
Thanksgiving is one of my absolute favorite holidays, and... ⇖ 12
Thanksgiving is all about family, friends, and, of course,... ⇖ 7
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 8
Thanksgiving is just around the corner, and let me tell... ⇖ 11
Zapraszam na nowy przepis, tym razem jest to chlebek... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 39
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 114
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 91
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 86
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 77
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 110
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 839
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 390
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 364
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 349
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 281