Najnowsze przepisy
Prosty w przygotowaniu, pyszny i aromatyczny kapuśniak z... ⇖ 9
Ciasto na maślance z rabarbarem i kruszonką. Puszyste,... ⇖ 30
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 5
Komunijne ciasto biała trufla jest jednym z lepszych ciast... ⇖ 30
Buraczki z miodem
Ten dodatek do dan glownych zawsze i chetnie. Buraczki w kazdej postaci zachwycaja swoim smakiem.Skladniki: 500 g czerwonych burakow1 czerwona cebula3 lyzki soku z cytryny2 lyzki miodu lipowegosol, pieprzPrzygotowanie: Buraki pieczemy 90 min w 190°C. Studzimy, obieramy i scieramy na tarce o duzych oczkach. Cebule kroimy w kostke, dodajemy do burakow razem z miodem i sokiem z cytryny. Do ...
Przepisy z bloga
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 50
No, nie było mnie trochę, bo zachciało mi się skałek w... ⇖ 49
Ów kapuśniak jest niesamowicie aromatyczny i delikatny w... ⇖ 54
Cóż to była za uczta na tym talerzu. M, M, M! Sanah i... ⇖ 56