Mamy 230857 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Karkówka z grilla

Karkówka z grilla

Karkówka z grillaPierwsze dni maja są... ⇖ 1

Ryba w cieście

Ryba w cieście

Ryba w cieście poleca się na obiad. Miałam straszną... ⇖ 5

Ciasto jogurtowe z...

Ciasto jogurtowe z...

Wilgotne ciasto z rabarbarem i kruszonką, które idealnie... ⇖ 7

Co zrobić z fety?...

Co zrobić z fety?...

Feta to najpopularniejszy grecki ser powstający z... ⇖ 12

Roladki drobiowe z...

Roladki drobiowe z...

 Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 11

Flaczki z indyczych...

Flaczki z indyczych...

Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 6

Na Małej Pętli...

Na Małej Pętli...

Zdjęcia robione są z okna samochodu ale tak mi się... ⇖ 13

Zupa indyjska z...

Zupa indyjska z...

Zupa indyjska z klopsikami to prawdziwy rarytas dla... ⇖ 10

Piegusek.

Piegusek.

Piegusek.Ciasto z białek.Piegusek.Oto przed Wami przepis... ⇖ 113

Pieczone bataty z serem...

Pieczone bataty z serem...

Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 17

Wyświetlono: 303 razy

Canederli Tirolesi

Canederli Tirolesi

Canederli Tirolesi Canederli Tirolesi lub Tiroler Knödel to kolejny przysmak, który zrodził się jako ubogie jedzenie rolników, tak zwane Cucina Povera.  Pierogi chlebowe lub knedle, czyli Canederli to przysmak i wspólne danie dla kuchni austriacko-bawarskiej, frankońskiej i przede wszystkim włoskiej, które jest dostępne tylko w północno-wschodniej części kraju.  Nazwa – Canederli pochodzi od austriackiego i niemieckiego… Czytaj dalej Canederli...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 55

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e Basilico –... ⇖ 53

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 30

Pasta Sugo al mascarpone...

Pasta Sugo al mascarpone...

Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 63

Pasta Salsa al...

Pasta Salsa al...

Pasta Salsa al Gorgonzola — Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 56

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla Campidanese z Kiełbasą Sardyńską. ... ⇖ 27

Rigatoni Sugo di Zucca e...

Rigatoni Sugo di Zucca e...

Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 33

Pasta Sugo di Carne z...

Pasta Sugo di Carne z...

Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37

Pasta con zucchine e...

Pasta con zucchine e...

Pasta con zucchine e pancetta to danie, które zachwyca... ⇖ 40

Pasta Sugo di Zucchine e...

Pasta Sugo di Zucchine e...

Pasta Sugo di Zucchine e Zafferano: Smak Sycylii na Twoim... ⇖ 53

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM