Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 11
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 63
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 45
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 65
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 61
Cannelloni
Cannelloni to popularne danie włoskie, składające się z rurkowatych makaronów, wypełnionych różnymi farszami, przeważnie mięsnymi lub warzywnymi, oblanych sosami i oczywiście zapieczonych. Pojawia się w kuchni włoskiej już od XVIII wieku, ale z czasem stał … Artykuł Cannelloni pochodzi z serwisu Kulinarny Atlas Świata.
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 134
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 49
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 66
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 35