Caponata
Źródło: https://rafalcook.com/2021/09/14/caponata/
Caponata Caponata to danie pochodzące oczywiście z Sycylii, które rozprzestrzeniło się po całym obszarze Morza Śródziemnego. Prawdopodobnie istnieją dziesiątki wariantów Caponaty, zależnych od regionów, kucharzy, pory roku czy rodzin. Caponata sama w sobie jest bardzo uniwersalnym daniem, które można zjeść na zimno lub ciepło, może być daniem samodzielnym lub dodatkiem do większej całości ????. Historia… Czytaj dalej Caponata Artykuł Caponata pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 7
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 18
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 12
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 16
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 10
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 18
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 10
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 77
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 309
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 176
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 77
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 51
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 40
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 39
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 31








































