Caponata
Źródło: https://rafalcook.com/2021/09/14/caponata/
Caponata Caponata to danie pochodzące oczywiście z Sycylii, które rozprzestrzeniło się po całym obszarze Morza Śródziemnego. Prawdopodobnie istnieją dziesiątki wariantów Caponaty, zależnych od regionów, kucharzy, pory roku czy rodzin. Caponata sama w sobie jest bardzo uniwersalnym daniem, które można zjeść na zimno lub ciepło, może być daniem samodzielnym lub dodatkiem do większej całości ????. Historia… Czytaj dalej Caponata Artykuł Caponata pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 27
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 22
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 100
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 25
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 15
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 99
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 63
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 61
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 60
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 51
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 45
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 39
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 39
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 39
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 39








































