Caponata
Źródło: https://rafalcook.com/2021/09/14/caponata/
Caponata Caponata to danie pochodzące oczywiście z Sycylii, które rozprzestrzeniło się po całym obszarze Morza Śródziemnego. Prawdopodobnie istnieją dziesiątki wariantów Caponaty, zależnych od regionów, kucharzy, pory roku czy rodzin. Caponata sama w sobie jest bardzo uniwersalnym daniem, które można zjeść na zimno lub ciepło, może być daniem samodzielnym lub dodatkiem do większej całości ????. Historia… Czytaj dalej Caponata Artykuł Caponata pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 23
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 18
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Makaron ryżowy fusion z boczkiem i kaparami Historia i... ⇖ 49
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 715
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 567
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 263
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 257
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 213









































