Caponata
Źródło: https://rafalcook.com/2021/09/14/caponata/
Caponata Caponata to danie pochodzące oczywiście z Sycylii, które rozprzestrzeniło się po całym obszarze Morza Śródziemnego. Prawdopodobnie istnieją dziesiątki wariantów Caponaty, zależnych od regionów, kucharzy, pory roku czy rodzin. Caponata sama w sobie jest bardzo uniwersalnym daniem, które można zjeść na zimno lub ciepło, może być daniem samodzielnym lub dodatkiem do większej całości ????. Historia… Czytaj dalej Caponata Artykuł Caponata pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 8
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 438
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 436
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 336
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 332
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 291
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 223
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 196
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 170
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 162
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 157









































