Caponata
Źródło: https://rafalcook.com/2021/09/14/caponata/
Caponata Caponata to danie pochodzące oczywiście z Sycylii, które rozprzestrzeniło się po całym obszarze Morza Śródziemnego. Prawdopodobnie istnieją dziesiątki wariantów Caponaty, zależnych od regionów, kucharzy, pory roku czy rodzin. Caponata sama w sobie jest bardzo uniwersalnym daniem, które można zjeść na zimno lub ciepło, może być daniem samodzielnym lub dodatkiem do większej całości ????. Historia… Czytaj dalej Caponata Artykuł Caponata pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Uwielbiam te pierniczki bez cukru! Są delikatne i kruche,... ⇖ 10
Witam Kochani! Kotlety z fileta są smaczne, ale mogą być... ⇖ 9
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika i makowca... ⇖ 18
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 9
Kruchutkie rogaliki orzechowe - ciasteczka idealne na Boże... ⇖ 16
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 14
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 14
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 366
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 273
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 240
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 220
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 178
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 160
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 75
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 71









































