Caponata
Źródło: https://rafalcook.com/2021/09/14/caponata/
Caponata Caponata to danie pochodzące oczywiście z Sycylii, które rozprzestrzeniło się po całym obszarze Morza Śródziemnego. Prawdopodobnie istnieją dziesiątki wariantów Caponaty, zależnych od regionów, kucharzy, pory roku czy rodzin. Caponata sama w sobie jest bardzo uniwersalnym daniem, które można zjeść na zimno lub ciepło, może być daniem samodzielnym lub dodatkiem do większej całości ????. Historia… Czytaj dalej Caponata Artykuł Caponata pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Cześć! Dzisiaj pieczemy puszyste pierniczki z polewą... ⇖ 6
Przepis na wyśmienity wafel kokosowy w wersji bez cukru.... ⇖ 3
Dziś kolejny przepis z wielu na diecie keto. Placki są... ⇖ 9
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 21
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 19
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 611
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 583
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 535
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 514
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 456
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 417
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 417
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 409
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 290
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 283









































