Caponata
Źródło: https://rafalcook.com/2021/09/14/caponata/
Caponata Caponata to danie pochodzące oczywiście z Sycylii, które rozprzestrzeniło się po całym obszarze Morza Śródziemnego. Prawdopodobnie istnieją dziesiątki wariantów Caponaty, zależnych od regionów, kucharzy, pory roku czy rodzin. Caponata sama w sobie jest bardzo uniwersalnym daniem, które można zjeść na zimno lub ciepło, może być daniem samodzielnym lub dodatkiem do większej całości ????. Historia… Czytaj dalej Caponata Artykuł Caponata pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Składniki: Polewa: Ciasto mleczne wykonanie: 1. Serek... ⇖ 9
Oh, Thanksgiving turkey! It’s the star of the show,... ⇖ 6
Ah, homemade Thanksgiving stuffing! It’s one of those... ⇖ 11
Thanksgiving has always been a special time in my family,... ⇖ 15
Thanksgiving is one of my favorite times of the year!... ⇖ 12
Jeśli uwielbiacie zapach pieczonych jabłek, cynamonu i... ⇖ 21
Miękkie, miodowe blaty, delikatny krem z mleka w proszku i... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Makaron ryżowy fusion z boczkiem i kaparami Historia i... ⇖ 35
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 37
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 908
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 694
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 491
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 490
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 436
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 430









































