Najnowsze przepisy
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 1
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 1
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 17
Caponata
Caponata Caponata to danie pochodzące oczywiście z Sycylii, które rozprzestrzeniło się po całym obszarze Morza Śródziemnego. Prawdopodobnie istnieją dziesiątki wariantów Caponaty, zależnych od regionów, kucharzy, pory roku czy rodzin. Caponata sama w sobie jest bardzo uniwersalnym daniem, które można zjeść na zimno lub ciepło, może być daniem samodzielnym lub dodatkiem do większej całości ????. Historia… Czytaj dalej Caponata Artykuł Caponata pochodzi z serwisu...
Przepisy z bloga
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 55
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 30
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 63
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 33
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37
Pasta con zucchine e pancetta to danie, które zachwyca... ⇖ 40
Pasta Sugo di Zucchine e Zafferano: Smak Sycylii na Twoim... ⇖ 53