Caponata
Źródło: https://rafalcook.com/2021/09/14/caponata/
Caponata Caponata to danie pochodzące oczywiście z Sycylii, które rozprzestrzeniło się po całym obszarze Morza Śródziemnego. Prawdopodobnie istnieją dziesiątki wariantów Caponaty, zależnych od regionów, kucharzy, pory roku czy rodzin. Caponata sama w sobie jest bardzo uniwersalnym daniem, które można zjeść na zimno lub ciepło, może być daniem samodzielnym lub dodatkiem do większej całości ????. Historia… Czytaj dalej Caponata Artykuł Caponata pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 12
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 14
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 21
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 16
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 26
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 17
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Miękkie precle dworcowe – domowy przepis inspirowany... ⇖ 22
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3458
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2260
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1625
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 897
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 812
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 812
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 763
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 755









































