Najnowsze przepisy
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 18
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 22
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 23
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Cassolette z łososiem i ziemniakami
Cassolette to tradycyjne danie poludniowej Francji. Jest to rodzaj sycacej zapiekanki. Ciezkie, tluste, sycace danie z fasoli i miesa, podawanej glownie na chlodna pore roku. Cassolette piecze sie zazwyczaj w glinianych naczyniach (ceramicznych, zaroodpornych. Moja wersja Cassolette jest znacznie lzejsza od oryginalu. Nie jestem jakas fanka lososia jednak w tym daniu.
Przepisy z bloga
Końcówka wiosny przyniosła nam falę gorąca, oby lato w... ⇖ 524
Bubble Tea to wyjątkowa herbata z bąbelkami, która... ⇖ 816
Perliczka to ptak, który na naszych stołach gości bardzo... ⇖ 424
Perliczka to ptak, który na naszych stołach gości bardzo... ⇖ 399
Certyfikowane naturalne kosmetyki COSNATURE co jakiś czas... ⇖ 336
Bób to moje ulubione warzywo strączkowe. Szkoda, że... ⇖ 423
Jeśli tak jak ja kochacie zupy, to koniecznie spróbujcie... ⇖ 557