Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Tortilli z Cukinią Co to jest tortilla z... ⇖ 6
Wprowadzenie do Krokiety z tortilli Co to są Krokiety z... ⇖ 5
Wprowadzenie do przepisu na Makaron z krewetkami i cukinią... ⇖ 10
Wprowadzenie do przepisu na filety z kurczaka po włosku... ⇖ 11
Wprowadzenie do Zupy Pomidorowej przepis Historia Zupy... ⇖ 11
Cassolette z łososiem i ziemniakami

Cassolette to tradycyjne danie poludniowej Francji. Jest to rodzaj sycacej zapiekanki. Ciezkie, tluste, sycace danie z fasoli i miesa, podawanej glownie na chlodna pore roku. Cassolette piecze sie zazwyczaj w glinianych naczyniach (ceramicznych, zaroodpornych. Moja wersja Cassolette jest znacznie lzejsza od oryginalu. Nie jestem jakas fanka lososia jednak w tym daniu.
Przepisy z bloga
Końcówka wiosny przyniosła nam falę gorąca, oby lato w... ⇖ 708
Bubble Tea to wyjątkowa herbata z bąbelkami, która... ⇖ 1124
Perliczka to ptak, który na naszych stołach gości bardzo... ⇖ 590
Perliczka to ptak, który na naszych stołach gości bardzo... ⇖ 547
Certyfikowane naturalne kosmetyki COSNATURE co jakiś czas... ⇖ 507
Bób to moje ulubione warzywo strączkowe. Szkoda, że... ⇖ 600
Jeśli tak jak ja kochacie zupy, to koniecznie spróbujcie... ⇖ 751
Makaron to klasyka włoskiej kuchni. Aglio olio e... ⇖ 766
Przepisy na czasie
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 194
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 188
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 162
Przepis na pyszne, mięciutkie i niezwykle soczyste kotlety... ⇖ 128
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 98
Prosty przepis na kapustkę na ciepło do obiadu, taka... ⇖ 64