Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 24
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 13
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 29
Cebularze z makiem i tuńczykiem
Niewielkie krazki ciasta drozdzowego nadziewane spora iloscia cebuli. Zrobilam je na wzor cebularzy lubelskich, ale do nadzienia dodalam jeszcze tunczyk i to bylo to! Sa bardzo smaczne :) CIASTO DROŻDŻOWE: 3 szklanki maki pszennej typ 500 1/2 lyzeczki soli 25 g drozdzy 1 szklanka wody 1/4 szklanki oliwy z oliwek NADZIENIE: 4 cebule 2 lyzki … Czytaj dalej Cebularze z makiem i tunczykie...
Przepisy z bloga
Kremowy, waniliowy sernik na kruchym spodzie, którego... ⇖ 414
Zielone pierogi powstały za sprawą szpinaku, ale nie... ⇖ 553
Pizza z mięsem mielonym zatopionym w dobrze doprawionym i... ⇖ 614
Sakiewki z zielonych naleśników zapiekane w pomidorach to... ⇖ 572
Makaron z cukinią i tuńczykiem w aromatycznym sosie... ⇖ 553
Kasza jaglana z cukinią i pomidorami zapieczona razem z... ⇖ 559
Mazurek, czyli cienkie, kruche ciasto wypełnione kremem.... ⇖ 569
Prosta, a zarazem bardzo smaczna sałatka z brokułem,... ⇖ 2835