Chałka z mąką żytnią i migdałową kruszonką

Czy znajdzie się osoba, która nie lubi smaku świeżo upieczonej, ciepłej chałki? Taka ciepła chałeczka posmarowana masełkiem idealnie sprawdza się na niedzielne śniadanie. Wykonana z tego przepisu dość długo zachowuje świeżość i świetnie nadaje się do zabrania ze sobą do szkoły, czy pracy. Ponadto, użycie płatków migdałowych do kruszonki sprawia, że całość przyjemnie...
Najnowsze przepisy
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 14
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 7
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 11
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 11
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 14
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Witam Was po długiej przerwie! Większość z Was pewnie... ⇖ 483
Dawno mnie tutaj nie było, dlatego wracam do Was z... ⇖ 615
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście już po urlopie, w... ⇖ 654
Jak mijają Wam wakacje? Jak radzicie sobie w takie upały?... ⇖ 801
Kto powiedział, że gofry muszą być tylko na słodko?... ⇖ 805
Czy znajdzie się ktoś, kto odmówi domowym placuszkom? Ja... ⇖ 612
Witam Was po krótkiej przerwie! Dzisiaj coś specjalnie... ⇖ 676
Quesadilla to świetny pomysł na szybki i bardzo sycący... ⇖ 636
Dawno nie wstawiałam żadnej sałatki, więc to najwyższy... ⇖ 839
Ryby i owoce morza uwielbiam, niestety jadam je jedynie od... ⇖ 723
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 761
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 299
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 247
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 184
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 178