Mamy 230777 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Kiełbasa z cebulą i...

Kiełbasa z cebulą i...

Kiełbasa z cebulą i papryką z patelniProste, swojskie... ⇖ 6

Kolorowa surówka z...

Kolorowa surówka z...

Kolorowa surówka z ogórków kiszonych i pomidorków... ⇖ 2

Kapusta z kiełbasą i...

Kapusta z kiełbasą i...

Kapusta z kiełbasą i paprykąGotowana kapusta z ulubioną... ⇖ 1

Gołąbki z młodej...

Gołąbki z młodej...

Gołąbki z młodej kapusty Gołąbki z młodej... ⇖ 10

Kurczak z młodą...

Kurczak z młodą...

Kurczak z młodą kapustą i pieczarkami to pyszne danie,... ⇖ 5

Truskawkowiec

Truskawkowiec

Truskawkowiec to pyszny sernik z truskawkami, który... ⇖ 15

Gulasz wieprzowy

Gulasz wieprzowy

Gulasz wieprzowy to bardzo klasyczne i popularne danie... ⇖ 11

Imprezowe ślimaczki

Imprezowe ślimaczki

Imprezowe ślimaczki to mój pomysł na pyszną i prostą... ⇖ 14

Kurczak w sosie...

Kurczak w sosie...

Kurczak w sosie pomidorowym to zdecydowanie jeden z moich... ⇖ 10

Surówka majówka do...

Surówka majówka do...

Surówka majówka to pyszna wiosenna i kolorowa surówka,... ⇖ 19

Wyświetlono: 355 razy

Chemia na talerzu – na jakie produkty uważać?

Chemia na talerzu – na jakie produkty uważać?

Niektorzy naukowcy zajmujacy sie badaniem jakosci produktow spozywczych sugeruja, ze kazdy z nas zjada rocznie okolo 2 kg chemii. Chodzi o substancje ktore nie wystepuja naturalnie w jedzeniu, lecz dodaje sie, je , aby poprawic smak, kolor, konsystencje, zastapic cukier itd. Oznacza sie je litera E. Dla kazdej z nich ustalono maksymalne dzienne spozycie, ktore pr...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM