Chemia na talerzu – na jakie produkty uważać?
Źródło: http://www.wymiarzdrowia.pl/chemia-na-talerzu-na-jakie-produkty/
Niektorzy naukowcy zajmujacy sie badaniem jakosci produktow spozywczych sugeruja, ze kazdy z nas zjada rocznie okolo 2 kg chemii. Chodzi o substancje ktore nie wystepuja naturalnie w jedzeniu, lecz dodaje sie, je , aby poprawic smak, kolor, konsystencje, zastapic cukier itd. Oznacza sie je litera E. Dla kazdej z nich ustalono maksymalne dzienne spozycie, ktore pr...
Najnowsze przepisy
Fit Chrupiące Paluszki z Łososia(do przygotowania w... ⇖ 6
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 8
Dziś polecam pyszne ciacho. Mięciutkie i delikatne ciasto... ⇖ 20
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i... ⇖ 12
Pyszny szybki wypiek, w którym zutylizujesz banany, które... ⇖ 12
...kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i... ⇖ 21
Pierniczki miękkie i pulchne Dzisiaj prosty przepis na... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 760
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 636
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 365
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 302
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 285



























