Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Polecam smakowity sposób na kasze jaglaną,... ⇖ 31
CHINKALI, CZYLI GRUZIŃSKIE PIEROGI Z MIĘSEM MIELONYM I KOLENDRĄ
Chinkali to pierożki pochodzące z kuchni gruzińskiej. Sakiewki z ciasta wypełnione mięsem mielonym, kolendrą i bulionem, który wypija się po nadgryzieniu chinkali. Do ich przygotowania przymierzałam się już od dawna, w końcu są. Choć są czasochłonne to jednak ich smak wynagrodzi nam ten czas spędzony w kuchni. Są naprawdę smaczne i fantastycznie się prezentują. Kto jeszcze...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 193
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 258
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 255
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 293
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 303