Chinkali z łososiowym tatarem

Kolejny raz kuchnia gruzinska zawitala w nasze skromne progi. Teraz do naszych bram zastukal tatar z lososia. Skladniki400 g maki pszennej 650 bio1 lyzka masla220 ml wrzatku500 g tatara z lososiaPrzygotowanieWe wrzatku rozpuszczamy maslo. Dodajemy do maki i wyrabiamy na gladko. Rozwalkowujemy na 1 mm, wykrawamy krazki przy pomocy kieliszka do martini.Na srodek kazdego ukladamy po lyzeczce f...
Najnowsze przepisy
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 11
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 14
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 12
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 12
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 15
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 63
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 59
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 63
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 49
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 84
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2104
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 323
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 318
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272