Chinkali z łososiowym tatarem
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/03/chinkali-z-ososiowym-tatarem.html
Kolejny raz kuchnia gruzinska zawitala w nasze skromne progi. Teraz do naszych bram zastukal tatar z lososia. Skladniki400 g maki pszennej 650 bio1 lyzka masla220 ml wrzatku500 g tatara z lososiaPrzygotowanieWe wrzatku rozpuszczamy maslo. Dodajemy do maki i wyrabiamy na gladko. Rozwalkowujemy na 1 mm, wykrawamy krazki przy pomocy kieliszka do martini.Na srodek kazdego ukladamy po lyzeczce f...
Najnowsze przepisy
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 15
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 17
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 8
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 40
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 53
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 55
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 61
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 60
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1658
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 849
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 679
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 589
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 566
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 527
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 468
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 440









































