Chińszczyzna po mojemu
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2009/05/chinszczyzna-po-mojemu.html
Skladniki:50 dag lopatki wieprzowej40 dag ryzu basmati1 czerwona papryka1 zielona papryka1 zolta papryka1 szklanka mrozonego zielonego groszku1 szklanka mrozonej zielonej fasolki1 puszka kukurydzy10 dag mlodych pedow bambusa10 dag kasztanow wodnych20 dag pieczarek1 czerwona cebula1 biala cebula1 sloik sosu slodko-kwasnego5-6 lyzek oleju lub oliwypieprz i sol do smakuUgotuj ryz w lekko ...
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 8
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 8
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 576
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 396
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 384
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 592
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 685
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 600
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 506
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 697
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 554
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 600
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 81
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 76
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 59









































