Najnowsze przepisy
Moja podróż przez sałatki z ogórkiem – smakowy duet... ⇖ 10
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 19
To jedna z najlepszych nalewek owocowych. Akurat zaczął... ⇖ 18
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 101
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 20
Wprowadzenie do tatara z łososia z cebulą i ogórkiem Co... ⇖ 17
Chleb Korzenny Bez Wyrabiania

Chleb Korzenny Bez Wyrabiania Zamiast Bagietki Korzennej proponuje dziś wersję XXL, czyli Chleb Korzenny. Wypieka się go z bardzo luźnego ciasta, dzięki temu jego miąższ posiada charakterystyczne i duże pory. Skórka jest bardzo chrupiąca i mocniej spieczona a środek mięciutki i delikatny. Polecam gorąco. Kaloryczność potrawy w 100 g: 197 kcal W tym: Białka 6.02 g |...
Przepisy z bloga
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 50
Zapiekanka z Kalafiora Gdy kalafior trafia do piekarnika... ⇖ 48
Ajerkoniak (tylko dla osób pełnoletnich) Ajerkoniak... ⇖ 58
Pierogi z TruskawkamiLato w Polsce pachnie truskawkami.... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 275
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 101
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 82
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 81
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 68
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 67
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 67
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 65
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 62