Chleb litewski

Tak mi sie spodobal ten bochen u Gucia ze musialam go upiec wczesniej czy pozniej.Nie zaluje, jest scisly, wilgotny i pyszny z chrupiaca skorka. U Gucia zreszta same pysznosci.Zachecam do pieczenia po raz kolejny. Skladniki: Zaczyn:200 g zakwasu zytniego 100 % hydracji200 g maki zytn...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 12
Idealne na jeden kęs bułeczki boa od Buchcik pomieszane... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 56
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 56
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 63
Dobrych zup nigdy nie za dużo w kuchni, przynajmniej u... ⇖ 67
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 181
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 352
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 318
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 270
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259