Najnowsze przepisy
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 16
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 8
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 28
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 29
Sernik jagodowy Moje ulubione ciasto, sernik z jagodami... ⇖ 37
PASTA KANAPKOWA Z JAJEK I TUŃCZYKAPyszny pomysł na... ⇖ 22
Pełnowartościowa, wysoko białkowa, pieczona owsianką z... ⇖ 20
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 42
Chleb litewski

Tak mi sie spodobal ten bochen u Gucia ze musialam go upiec wczesniej czy pozniej.Nie zaluje, jest scisly, wilgotny i pyszny z chrupiaca skorka. U Gucia zreszta same pysznosci.Zachecam do pieczenia po raz kolejny. Skladniki: Zaczyn:200 g zakwasu zytniego 100 % hydracji200 g maki zytn...
Przepisy z bloga
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 8
Nalewka z derenia to idealny trunek na jesienne szarugi i... ⇖ 34
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 41
To pyszne danie dobre zarówno jako śniadanie albo deser.... ⇖ 38
Taki szybki obiad to radość dla domowników gdy późno... ⇖ 39
Odkąd w moim domu zagościła frytownica beztłuszczowa... ⇖ 89
Przepisy na czasie
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 353
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 318
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 269
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 94