Mamy 229892 przepisów na 583 blogach.

Wyświetlono: 323 razy

Chleb mieszany wolnorosnący na zakwasie z wody ze śliwek, rodzynków i kminku

Chleb mieszany wolnorosnący na zakwasie z wody ze śliwek, rodzynków i kminku

Mam dla Was dzis fajny chlebek.Pachnie sliwkami i smakuje wybornie, troche trzeba na niego czekac ale warto.Wode zakwasowa robi sie przez 5 dni a potem 24 godziny na zakwas i zabieramy sie za ciasto chlebowe.Ciasto na 16 godzin do lodowki, formowanie i ponownie do lodowki.Potem upiec i delektowac...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Sernik pistacjowy

Sernik pistacjowy

Aksamitnie kremowy, gęsty sernik z dodatkiem... ⇖ 0

Solskinnsboller -...

Solskinnsboller -...

Jak Skandynawia długa i szeroka stoi bułeczkami... ⇖ 2

Wiśniowa fantazja

Wiśniowa fantazja

To jedno z lepszych ciast jakie ostatnio jadłam.... ⇖ 17

Gnocchi alla sorrentina....

Gnocchi alla sorrentina....

Przepis na gnocchi alla sorrentina. W końcu jest... ⇖ 6

Ekspresowy sernik –...

Ekspresowy sernik –...

Ekspresowy sernik – zmiksuj i do piekarnika... ⇖ 13

,,Ciasto wiosenne...

,,Ciasto wiosenne...

Jeżeli chcecie zaskoczyć bliskich podczas tych... ⇖ 33

Pieczeń/pasztet z...

Pieczeń/pasztet z...

Ostatnio dość często rzucały mi się w oczy... ⇖ 6

Ciasta na Wielkanoc –...

Ciasta na Wielkanoc –...

Szukasz przepisu na pyszne ciasto, które... ⇖ 55

Smardze z tymiankiem

Smardze z tymiankiem

Nowe bloki w mieście zbudowali, a nowe osiedle... ⇖ 10

Babka jak keks

Babka jak keks

Babka jak keks Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 22

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM