Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 1
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 9
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 29
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 30
Chleb na dzikich drożdżach z rabarbaru, mięty i bazylii tajskiej z pestkami dyni
Dzis kolejny pachnacy bochen chleba na dzikich drozdzach.Tym razem drozdze wyhodowalam na bazie wody z rabarbarem, mieta i bazylia tajska.Pachnie taka woda oblednie tym bardziej ze uzylam tutaj miety polej ktora ma lekko cytrynowy zapach.Dodatek bazylii tajskiej, lekko anyzowej idealnie pasuje do rabarbaru i miety.Polecam przepis bardzo goraco tym bardziej ze pracy przy chlebie malo, troche wiecej...
Przepisy z bloga
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 66
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 27