Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 8
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 8
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 30
Chleb na maślance

Chleb na maślanceJeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący z wierzchu i wilgotny w środku. Długo utrzymuje świeżość dzięki maślance.Składniki:500 g mąki pszennej typ 650400 ml maślanki50 ml ciepłej wody7 g suchych drożdży1 łyżeczka cukru2 łyżeczki soliSposób wykonania:I etapWszystkie składniki w temperaturze pokojowej.Ciepłą wodę łączymy z drożdżami, cukrem i dwiema łyżkami mąki. Mieszamy dobrze, przykrywamy...
Przepisy z bloga
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 66
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 54
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 106
Młoda kapusta duszona z ulubioną kiełbasą, boczkiem... ⇖ 69
Tort na bazie biszkoptu mocno czekoladowego, wilgotnego... ⇖ 63
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 267
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 80
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 78
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 66
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 66
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 66
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 62
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 58
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 58