Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 37
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 67
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 74
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 33
Chleb orkiszowy zaparzany mleczny
Pyszny, wilgotny w środku chleb orkiszowy. Najlepiej smakował nam z twrożkiem na słono i słodko.SKŁADNIKI:mąka orkiszowa 450 g (typ 720)woda 30 gsól 9 gmleko 75 mljajkocukier 1 szczyptamasłodrożdże 5 g (suchych)jajko +woda do posmarowania wierzchu chlebaPRZYGOTOWANIE:Na patelnię wsypać 50 g mąki oraz po 75 ml wody mleka zamieszać i zagotować aż mąka zrobi się budyń i wystudzić. Do wystudzonej masy dolać mleko i jajko a całość wymieszać trzepaczką. W dzierży...
Przepisy z bloga
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 28
W piekarni kupuję chleb lniany, ale ostatnio nie mogę go... ⇖ 53
Pierogi z kiszoną czerwoną kapustą, grzybami doprawione... ⇖ 33
Kisiel. Nie zawsze go lubiłam w dzieciństwie. Był dla... ⇖ 36
Masełko pomidorowe przygotujesz w kilka minut. Świetne do... ⇖ 47
Chleb gryczany na zakwasie. Zakwas zrobiłam w cztery dni.... ⇖ 50
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3999
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3507
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2258
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1476
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 953
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 828
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 810