Najnowsze przepisy
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 3
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 20
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 18
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 26
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 13
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 19
Chleb pszenno - żytni z siemieniem i lnem złocistym
Chrupiaca skorka, mieciutki srodek i ten zapach przy pieczeniu! Ciasto przygotowujemy dzien wczesniej i wkladamy do lodowki. Waznym elementem jest dobrze rozgrzany piekarnik oraz naczynie, w ktorym bedzie pieczony chleb.Skladniki:szklanka maki pszennej typ 480 + do podsypania,3/4 szklanki maki zytniej typ 2000,lyzeczka soli,lyzka siemienia lnianego + lyzeczka do posypania,lyzka ziaren lnu zlociste...
Przepisy z bloga
Ciasto na serkach homogenizowanych z dodatkiem malin - u... ⇖ 46
Pyszne ciasto z serków homogenizowanych, bez pieczenia, z... ⇖ 176
Roladki z szynki konserwowej z serkiem kanapkowym, jajkiem,... ⇖ 1480
Szybka sałatka z makaronem, małymi pomidorkami, szynką... ⇖ 54
Sałatka z jajkami, groszkiem konserwowym oraz porem i... ⇖ 254
Pyszna, krucha szynka duszona w sosie własnym. Prosty,... ⇖ 54