Chleb pszenno-żytni na zakwasie

Prosty przepis na chleb pszenno-zytni na zakwasieChleb pszenno-zytni na zakwasie nie wymaga przygotowania zaczynu, wystarczy aktywny zakwas, wyjety wczesniej z lodowki i dokarmiony na okolo 12 godzin przed uzyciem. Dodatek slodu jeczmiennego lub zytniego nadaje chlebom piekna, ciemna barwe.Chleb pszenno-zytni na zakwasie ze slonecznikiem to najlepszy chleb jaki mozna sobie wymarzyc, obledny smak, ...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 14
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 24
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 98
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 47
Przepisy i moje ulubione dania z air frayera z książki... ⇖ 71
Zatar przyprawa – do czego dodawać i jak uprawiać zatar... ⇖ 83
Bardzo smaczna sałatka z kalafiorem i orzechami Sałatka z... ⇖ 96
Sałatka z rzodkiewkami i jajkiem – wiosenna surówka do... ⇖ 111
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2125
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 327
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 324
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 281
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276