Najnowsze przepisy
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 6
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 20
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 20
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z owocami Czekoladowe... ⇖ 11
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 11
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 12
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 12
Chleb pszenno-żytni z ziarnami słonecznika z wypiekacza

Chleba mi potrzeba, chleba, hi hi.U mnie to niedlugo, uruchamiam wypiekacz i za ok. 3 godziny bochen gotowy.Ten dzisiejszy z ziarnami jest miekki, wilgotny z chrupiacymi pestkami slonecznika.Pamietajcie ze jesli nie macie wypiekacza wystarczy zarobic z podanych skladnikow ciasto, poczekac az urosnie a potem juz tylko upiec w piekarniku. Zachecam do pieczenia. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ.....
Przepisy z bloga
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 51
Nalewka z derenia to idealny trunek na jesienne szarugi i... ⇖ 98
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 51
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1752
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 885
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 840
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 483