Najnowsze przepisy
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 9
Chleb pszenno-żytni z ziarnami słonecznika z wypiekacza
Chleba mi potrzeba, chleba, hi hi.U mnie to niedlugo, uruchamiam wypiekacz i za ok. 3 godziny bochen gotowy.Ten dzisiejszy z ziarnami jest miekki, wilgotny z chrupiacymi pestkami slonecznika.Pamietajcie ze jesli nie macie wypiekacza wystarczy zarobic z podanych skladnikow ciasto, poczekac az urosnie a potem juz tylko upiec w piekarniku. Zachecam do pieczenia. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ.....
Przepisy z bloga
Szakszuka, pyszne danie kuchni arabskiej ale czemu nie... ⇖ 46
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 46
Ciasto idealne na cieplejsze dni bo musi przebywać w... ⇖ 143
Co to jest kapsalon? już wyjaśniam: Kapsalon to bardzo... ⇖ 36
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 71
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 35