Chleb pszenno-żytni
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2019/06/chleb-pszenno-zytni.html
Nie ma nic lepszego od swiezo upieczonego chleba <3Skladniki:200 g maki pszennej typ 650200 g maki zytniej typ 850100 g maki zytniej typ 18501 plaska lyzka soli3 lyzki zakwasu1 lyzka czarnuszki100 g pestek dyni150 g zlocistego siemienia lnianegoPrzygotowanie:Maki mieszamy z zakwasem, ziarnami, sola oraz woda. Keksowke (mala) smarujemy maslem, ciasto przekladamy, formujemy.Pieczemy 20 min ...
Najnowsze przepisy
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 14
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 19
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 26
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 35
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 27
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 33
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 51
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 48
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1036
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 856
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 833
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 760
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 456
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 370









































