Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Zdarza się, że nie ma czasu a i wybór w... ⇖ 10
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 126
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 38
CHLEB PSZENNY NA ZACZYNIE POOLISH
Chleb pszenny na zaczynie poolish smakuje podobnie do pieczonego na zakwasie. Ma chrupiącą skórkę z zewnątrz i miękki środek. Mimo tego, że jego przygotowanie zajmuje trochę czasu to gwarantuję, że warto. Zaczyn najlepiej przygotować wieczorem, rano wymieszać ciasto właściwe a w południe można cieszyć się już pysznym, świeżutkim bochenkiem chleba a zapach, który unosi się...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 197
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 260
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 259
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 296
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 308