Chleb rustykalny
Źródło: https://sprawdzonakuchnia.pl/chleb-rustykalny/
Chleb na zakwasie żytnim z mąk mieszanych. Lekko wilgotny z chrupiącą grubą skórką, długo utrzymuje świeżość. Ten chleb potrzebuje czasu, ale nie przerażajcie się, nie jest pracochłonny! Po prostu, wieczór przed pieczeniem chleba trzeba zrobić zaczyn i dać mu przynajmniej 10 godzin popracować. Nasza praca polega na dosypywaniu składników i mieszaniu ich. Później tylko pieczenie... Read More Artykuł Chleb rustykalny pochodzi z serwisu Sprawdzona Kuchnia.
Najnowsze przepisy
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 8
O szynce wieprzowej mówi się w kuchni z szacunkiem, ale i... ⇖ 11
Lekki, a jednocześnie sycący omlet z serkiem wiejskim to... ⇖ 6
Oh, the joy of holiday desserts! There’s something truly... ⇖ 12
Przepisy z bloga
A więc jesień! Pełne słońca wspomnienia z wakacyjnych... ⇖ 77
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 95
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 206
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 233
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 457
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 902
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 677
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 483
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 476
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 424
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 424









































