Chleb rustykalny
Źródło: https://sprawdzonakuchnia.pl/chleb-rustykalny/
Chleb na zakwasie żytnim z mąk mieszanych. Lekko wilgotny z chrupiącą grubą skórką, długo utrzymuje świeżość. Ten chleb potrzebuje czasu, ale nie przerażajcie się, nie jest pracochłonny! Po prostu, wieczór przed pieczeniem chleba trzeba zrobić zaczyn i dać mu przynajmniej 10 godzin popracować. Nasza praca polega na dosypywaniu składników i mieszaniu ich. Później tylko pieczenie... Read More Artykuł Chleb rustykalny pochodzi z serwisu Sprawdzona Kuchnia.
Najnowsze przepisy
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 10
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 11
Nieprawidłowe użytkowanie oraz niewłaściwa pielęgnacja... ⇖ 14
Bożonarodzeniowy chlebek nisko węglowodanowy naładowany... ⇖ 16
Miękkie precle dworcowe – domowy przepis inspirowany... ⇖ 16
Przepisy z bloga
A więc jesień! Pełne słońca wspomnienia z wakacyjnych... ⇖ 121
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 145
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 243
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 294
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3403
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2235
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1602
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 886
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 809
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 802
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 754
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 749









































