Chleb rustykalny
Źródło: https://sprawdzonakuchnia.pl/chleb-rustykalny/
Chleb na zakwasie żytnim z mąk mieszanych. Lekko wilgotny z chrupiącą grubą skórką, długo utrzymuje świeżość. Ten chleb potrzebuje czasu, ale nie przerażajcie się, nie jest pracochłonny! Po prostu, wieczór przed pieczeniem chleba trzeba zrobić zaczyn i dać mu przynajmniej 10 godzin popracować. Nasza praca polega na dosypywaniu składników i mieszaniu ich. Później tylko pieczenie... Read More Artykuł Chleb rustykalny pochodzi z serwisu Sprawdzona Kuchnia.
Najnowsze przepisy
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 23
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 37
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 28
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 44
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 36
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 49
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 36
Przepisy z bloga
A więc jesień! Pełne słońca wspomnienia z wakacyjnych... ⇖ 121
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 151
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 243
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 294
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3527
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2284
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1647
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 910
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 831
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 824
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 774
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 767









































