Najnowsze przepisy
Błyskawiczne proteinowe pancakes od Pan Shaky, które w... ⇖ 15
Pieczony pasztet z warzyw i owoców to danie jarskie do... ⇖ 17
Barszcz Biały (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 20
Co jak co ale nie ma jak swojskie wyroby byłam ostatnio u... ⇖ 18
Chleb z garnka na maślance

Przepis na chleb z grubą chrupiącą skórką, idealnie wyrośnięty i wypieczony. Nazywany czasem chleb z gara’, bo piecze się go w garnku żeliwnym, który uprzednio nagrzewa się w piekarniku. Czas przygotowania: 20 min Czas wyrastania: ok. 90 min Czas pieczenia: 60 min SKŁADNIKI 400 g mąki pszennej chlebowej 100 g mąki żytniej pełnoziarnistej 250 g maślanki 20 g drożdży 1 łyżka oleju 1 łyżeczka miodu 12 g soli 40 ml ciepłej wody PRZYGOTOWANIE Drożdże...
Przepisy z bloga
Przepis na kremowy sernik na zimno o niezwykle modnym... ⇖ 88
Wielkanocna babka o intensywnym czekoladowym smaku. Dzięki... ⇖ 60
Słodkie pączusie o wyraźnym smaku budyniu waniliowego.... ⇖ 95
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3353
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1829
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1245
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1240
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1111
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 947
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 770
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 729
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 628
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 612