Najnowsze przepisy
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 18
Najłatwiejsza Tarta sernikowa z owocami, która łączy... ⇖ 29
Oto ranking na najlepsze ciasta na Święta 2024! To 15... ⇖ 224
Chleb z garnka na maślance
Przepis na chleb z grubą chrupiącą skórką, idealnie wyrośnięty i wypieczony. Nazywany czasem chleb z gara’, bo piecze się go w garnku żeliwnym, który uprzednio nagrzewa się w piekarniku. Czas przygotowania: 20 min Czas wyrastania: ok. 90 min Czas pieczenia: 60 min SKŁADNIKI 400 g mąki pszennej chlebowej 100 g mąki żytniej pełnoziarnistej 250 g maślanki 20 g drożdży 1 łyżka oleju 1 łyżeczka miodu 12 g soli 40 ml ciepłej wody PRZYGOTOWANIE Drożdże...
Przepisy z bloga
Zbliża się najstraszniejsza noc w roku, warto ją nieco... ⇖ 47
Aksamitny sernik bez pieczenia, w którym mieszają się... ⇖ 76
Każda gospodyni ma przepis na takie podstawowe ciasto... ⇖ 56
Przepis na ten chleb bezglutenowy jest najlepszy z jakich... ⇖ 64
Jesień to pora roku, która przynosi ze sobą nie tylko... ⇖ 125
Przepis na prosty i pyszny domowy chleb orkiszowy. Chleb... ⇖ 97
Przepis na proste i szybkie ciastka biszkoptowe nadziewane... ⇖ 91
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3522
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3483
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2241
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1204
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 857
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 792
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 767