Chleb z garnka
Źródło: http://asiuuulek.blogspot.com/2020/03/chleb-z-garnka.html
Chleb z tego przepisu ma niesamowicie chrupiącą skórkę i mięciutki środek. Długo zachowuje świeżość. Do ciasta można dodać wg upodobania dowolne ziarna.Chleb pieczemy w naczyniu żaroodpornym lub żeliwnym garnku z pokrywką (pojemność 4l), przeznaczonym również do pieczenia.5,5 szkl mąki pszennej14 g drożdży instant1 łyżka cukru1,5 łyżeczki soli2 szkl ciepłej wody2...
Najnowsze przepisy
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 49
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 15
Kotlety mielone z brokułem to proste, szybkie i wyjątkowo... ⇖ 15
Przepis na aromatyczny barszcz z pieczonych buraków.... ⇖ 16
Ciasto metrowiec z cappuccino Kto z nas nie zna przepisu... ⇖ 24
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 779
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 598
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6244
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 792
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 405
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 311
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 298
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 246
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 195
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 178
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 156
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 128









































