Chleb z garnka
Źródło: http://asiuuulek.blogspot.com/2020/03/chleb-z-garnka.html
Chleb z tego przepisu ma niesamowicie chrupiącą skórkę i mięciutki środek. Długo zachowuje świeżość. Do ciasta można dodać wg upodobania dowolne ziarna.Chleb pieczemy w naczyniu żaroodpornym lub żeliwnym garnku z pokrywką (pojemność 4l), przeznaczonym również do pieczenia.5,5 szkl mąki pszennej14 g drożdży instant1 łyżka cukru1,5 łyżeczki soli2 szkl ciepłej wody2...
Najnowsze przepisy
Dla wszystkich znudzonych kanapkami na śniadanie mam coś... ⇖ 14
Malinowe Sernikobrownie– połączenie czekolady, sera i... ⇖ 15
Pasta z kiełbasy to propozycja na szybki i smaczny sposób... ⇖ 18
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe,... ⇖ 12
Ciasto przekładane bez pieczenia. Szybki i smaczny deser,... ⇖ 13
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 761
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 566
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6190
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 778
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 54
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 46
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 43
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 36








































