Chleb żytni na zakwasie z zarodkami pszennymi

Zapraszam dzis na pyszny chlebek z maki zytniej czyli tzw. ciezkiej i on musi dlugo wyrastac.Czyli trzeba zarezerwowac kilka godzin.Efekt jest taki ze chleba upieklam za malo bo zniknal za szybko.Chleb jest lekko zbity, wilgotny i przepyszny.Polecam. Skladniki:1 kg maki zytniej 8502 szklanki letniej w...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 11
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 56
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 56
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 63
Dobrych zup nigdy nie za dużo w kuchni, przynajmniej u... ⇖ 67
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 182
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 825
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 323
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 273
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 260