Najnowsze przepisy
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 22
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 30
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 35
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 48
Chleb żytni z mąką pszenna razową i łamanym ziarnem żyta wg J.Hamelmana
Rewelacyjny, przepyszny chleb, kolejny z ksiazki "Chleb" Jeffreya Hamelmana. Na gleboki smak tego chleba wplywaja maka pszenna razowa i namoczone ziarno zyta. Ziarno zastosowane w przepisie jest lamane, a nie mielone i w znaczacy sposob odzialuje na konsystencje pieczywa. Od dawna frapowal mnie dodatek lamanego ziarna, nie przypuszczalam jednak, ze rezultat moze byc tak fantastyczny.
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 474
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 484
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 419
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 491
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 449
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 556
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 549