Chleb żytni ze słonecznikiem
Źródło: https://www.kronikapiekarnika.pl/2020/04/chleb-zytni-ze-sonecznikiem.html
Dla amatorów ciemnego, ciężkiego, wyrazistego w smaku pieczywa.Chlebek sycący, doskonały do krojenia na niewielkie,ale pełne wszystkiego co dobre kromeczki.Dobrze się przechowuje, smaczny nawet po czterech dniach,choć jego struktura z czasem troszkę traci na miękkości.Nawet kilkudniowy kroi się bez rozkruszania,posmarowany serkiem, masłem, jest doskonały.Z podanych proporcji...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 16
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 37
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 19
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 26
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 18
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 86
Wracam z poczuciem zaniedbania Kroniki.Ale z wyjątkowym... ⇖ 111
Gorąco.. po wyciagnięciu kolejnego pudełka z lodami z... ⇖ 171
To nie wypiek z dziś, choć nie powiem,kto wie, czy zaraz... ⇖ 148
Śpieszę do Was w niedzielny poranek,może znajdziecie... ⇖ 175
Dziś mam dla Was deser.Zastanawialiście się, czy to już... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1864
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1261
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 748
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































