Chrupiące ciasteczka jaglane z kakao i białą czekoladą

Ciasteczka smakuja rewelacyjnie - sa takie chrupiace, niezbyt slodkie i delikatne w smaku. Doskonale nadaja sie dla osob bedacych na diecie bezglutenowej, ale wtedy nalezy pamietac, aby uzyc maki oraz czekolady niezawierajacej glutenu.Koniecznie sprobujcie, a zapewniam, ze bardzo Wam posmakuja!(okolo 9-10 sztuk)150g platkow jaglanych 100g masla/margaryny50g maki jaglanej (w wersji z glutenem...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 12
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 81
Przepisy z bloga
Deser Oreo z serkiem mascarpone, galaretką i owocami jest... ⇖ 119
Sezon na rabarbar trwa od kwietnia do czerwca. To dobry... ⇖ 275
Kasza kuskus na słodko idealnie sprawdzi się nie tylko na... ⇖ 110
Babka limonkowa z kaszą jęczmienną pęczak będzie... ⇖ 109
Szparagi to jeden z najsmaczniejszych symboli wiosny,... ⇖ 107
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1999
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 325
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 291
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 239
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 202