Ciabatta na zakwasie
Źródło: http://dadinthekitchen.co.uk/pl/ciabatta-na-zakwasie/
Ciabatta, slynny wloski pantofel. Masowo produkowane bochenki tego chleba mozna znalezc prawie wszedzie, moze sie wiec wydawac, ze to pieczywo bylo z nami na zawsze. Pewnie nie wiecie, ze ciabatta ma zaledwie 36 lat? W kategorii historii chleba to jest niemowlectwo! Dla mnie nie ma to jednak znaczenia, kocham ten chleb za jego miekki, delikatny miazsz o otwartej fakturze i lekkim smaku oliwy z oli...
Najnowsze przepisy
HITowe kuleczki pizzowe z serem to przekąska, która w... ⇖ 5
Ta cynamonka w innej wersji dla wielbicieli cynamonek jest... ⇖ 10
Ekspresowe rogaliki, na które ciasto składa się tylko z... ⇖ 9
Mini bajaderki z resztek ciast to szybki, łatwy deser na... ⇖ 18
SERNIK ORZECHOWO CZEKOLADOWYObłędnie pyszny sernik poleca... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3754
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2335
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1674
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 937
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 904
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 846
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 801



























