Ciabatta na zakwasie
Źródło: http://dadinthekitchen.co.uk/pl/ciabatta-na-zakwasie/
Ciabatta, slynny wloski pantofel. Masowo produkowane bochenki tego chleba mozna znalezc prawie wszedzie, moze sie wiec wydawac, ze to pieczywo bylo z nami na zawsze. Pewnie nie wiecie, ze ciabatta ma zaledwie 36 lat? W kategorii historii chleba to jest niemowlectwo! Dla mnie nie ma to jednak znaczenia, kocham ten chleb za jego miekki, delikatny miazsz o otwartej fakturze i lekkim smaku oliwy z oli...
Najnowsze przepisy
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 22
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 36
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 28
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 44
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 36
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 49
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 36
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3526
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2284
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1647
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 910
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 831
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 824
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 774
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 767



























