Najnowsze przepisy
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 15
Wasabi, znany również jako chrzan japoński, to nie tylko... ⇖ 12
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej... ⇖ 13
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 20
Kluski na parze, znane również jako pampuchy czy buchty,... ⇖ 19
Ciabatta na zakwasie

Ciabatta, slynny wloski pantofel. Masowo produkowane bochenki tego chleba mozna znalezc prawie wszedzie, moze sie wiec wydawac, ze to pieczywo bylo z nami na zawsze. Pewnie nie wiecie, ze ciabatta ma zaledwie 36 lat? W kategorii historii chleba to jest niemowlectwo! Dla mnie nie ma to jednak znaczenia, kocham ten chleb za jego miekki, delikatny miazsz o otwartej fakturze i lekkim smaku oliwy z oli...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na pyszny niedzielny obiad, w brew pozorom... ⇖ 1854
Zrazy czy roladki? Jak się u Was mówi na takie zawijane... ⇖ 1045
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 1010
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 678
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 592
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 568
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 511