Ciabatta na zakwasie
Źródło: http://dadinthekitchen.co.uk/pl/ciabatta-na-zakwasie/
Ciabatta, slynny wloski pantofel. Masowo produkowane bochenki tego chleba mozna znalezc prawie wszedzie, moze sie wiec wydawac, ze to pieczywo bylo z nami na zawsze. Pewnie nie wiecie, ze ciabatta ma zaledwie 36 lat? W kategorii historii chleba to jest niemowlectwo! Dla mnie nie ma to jednak znaczenia, kocham ten chleb za jego miekki, delikatny miazsz o otwartej fakturze i lekkim smaku oliwy z oli...
Najnowsze przepisy
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 13
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 31
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 130
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 29
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 27
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 24
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 329
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 213
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 130
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 110
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 84
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 54
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 47
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 46


























