Ciabatta na zakwasie
Źródło: http://dadinthekitchen.co.uk/pl/ciabatta-na-zakwasie/
Ciabatta, slynny wloski pantofel. Masowo produkowane bochenki tego chleba mozna znalezc prawie wszedzie, moze sie wiec wydawac, ze to pieczywo bylo z nami na zawsze. Pewnie nie wiecie, ze ciabatta ma zaledwie 36 lat? W kategorii historii chleba to jest niemowlectwo! Dla mnie nie ma to jednak znaczenia, kocham ten chleb za jego miekki, delikatny miazsz o otwartej fakturze i lekkim smaku oliwy z oli...
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 33
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 22
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 120
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 26
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 15
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 120
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 65
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 61
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 60
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 51
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 45
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 41
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 41
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 39
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 39


























