Ciabatta na zakwasie
Źródło: http://dadinthekitchen.co.uk/pl/ciabatta-na-zakwasie/
Ciabatta, slynny wloski pantofel. Masowo produkowane bochenki tego chleba mozna znalezc prawie wszedzie, moze sie wiec wydawac, ze to pieczywo bylo z nami na zawsze. Pewnie nie wiecie, ze ciabatta ma zaledwie 36 lat? W kategorii historii chleba to jest niemowlectwo! Dla mnie nie ma to jednak znaczenia, kocham ten chleb za jego miekki, delikatny miazsz o otwartej fakturze i lekkim smaku oliwy z oli...
Najnowsze przepisy
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 9
Pyszny obiad? kolacja? czy może śniadanie? jak wolicie... ⇖ 8
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 20
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 400
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 301
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 294
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 240
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 191
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 171
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 151
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 120



























