Ciabatta na zakwasie
Źródło: http://dadinthekitchen.co.uk/pl/ciabatta-na-zakwasie/
Ciabatta, slynny wloski pantofel. Masowo produkowane bochenki tego chleba mozna znalezc prawie wszedzie, moze sie wiec wydawac, ze to pieczywo bylo z nami na zawsze. Pewnie nie wiecie, ze ciabatta ma zaledwie 36 lat? W kategorii historii chleba to jest niemowlectwo! Dla mnie nie ma to jednak znaczenia, kocham ten chleb za jego miekki, delikatny miazsz o otwartej fakturze i lekkim smaku oliwy z oli...
Najnowsze przepisy
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 14
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 18
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 18
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 30
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 23
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 39
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 21
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3464
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2267
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1627
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 902
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 815
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 814
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 763
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 758



























