Ciabatta na zakwasie
Źródło: http://dadinthekitchen.co.uk/pl/ciabatta-na-zakwasie/
Ciabatta, slynny wloski pantofel. Masowo produkowane bochenki tego chleba mozna znalezc prawie wszedzie, moze sie wiec wydawac, ze to pieczywo bylo z nami na zawsze. Pewnie nie wiecie, ze ciabatta ma zaledwie 36 lat? W kategorii historii chleba to jest niemowlectwo! Dla mnie nie ma to jednak znaczenia, kocham ten chleb za jego miekki, delikatny miazsz o otwartej fakturze i lekkim smaku oliwy z oli...
Najnowsze przepisy
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 8
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 22
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 23
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 23
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 588
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 515
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 493
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 425
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 400
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 389
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 386
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 269
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 262
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 257



























